Rona Hartner și-a schimbat look-ul și a făcut cea mai picantă dezvăluire din viața sa: ”Mi-am prins iubitul cu două femei”

 

Rona Hartner a trecut prin clipe grele în urmă cu câteva luni, atunci când și-a pierdut tatăl, iar acum este mai hotărâtă ca niciodată să o ia de la capăt.

Artista stabilită de 18 ani în Franța și-a schimbat look-ul și a dezvăluit la ”Star la mare fitză” că s-a mutat din Paris, tocmai pe Coasta de Azur, alături de fiica ei, dar și de mama pe care a adus-o din Canada.

Rona este foarte mândră de fiica ei în vârstă de 8 ani și a mărturisit la Antena Stars că puștoaica este foarte inteligentă și talentată.

”E atât de deșteaptă. A învățat cinci limbi. Poate să fie de la președinte la inventatoare. Anul acesta începe să studieze harpa. Încă nu a venit prințul respectiv în viața mea, vreau să fie o persoană care să aibă credință. Să mă înțeleagă și să avem o complicitate în meserie, să mă înțeleagă și să facem gașcă. Odată l-am prins pe iubitul meu cu două femei și i-am aruncat toate instrumentele muzicale.  Când m-am trezit, am bătut la ușă și mi-am dat seama că nu au ieșit de acolo. I-am aruncat toate instrumentele de 30000 de euro în zăpadă. Am plecat desculță prin zăpadă. Am fost cu el șapte ani”, a spus Rona la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest