Rona Hartner, primele declaraţii după ce a anunţat că vrea să devină din nou mamă, la 47 de ani/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Rona Hartner este o femeie cu adevărat puternică! După ce a învins cancerul, vedeta vrea să devină mamă, din nou, la 47 de ani! Artista a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre planurile măreţe pe care le are alături de partenerul de viaţă.

Rona Hartner înalţă rugăciuni aprinse pentru cel mai mare vis! Artista a mărturisit că de când s-a căsătorit, s-a gândit foarte serios la faptul că dacă Dumnezeu va vrea să îi binecuvânteze cu un copil, o să îl accepte şi o să îl iubească extrem de mult.

„Aşa că, într-adevăr, dacă lumea spune „oare o să avem sau nu un copi”, mie nu mi-e frică deloc pentru că am doar 47 de ani în curând, adică pe 9 martie va fi ziua mea şi fac 47 de ani cu ajutorul lui Dumnezeu.” a spus Rona Hartner.

Mai mult de atât, artista a dezvăluit că nu ştie sigur dacă, va fi posibil să rămână însărcinată, din cauza tratamentelor pe care le-a luat în lupta cu cancerul, dar dacă se va întâmpla, atunci va fi cu adevărat o minune.

„După chimoterapie am avut foarte multe schimbări hormonale, ca să zic aşa, şi nu ştiu sigur dacă va mai fi posibil, dar e clar că ne dorim. Aşta este cursul normal al vieţii şi e normal dacă ne-am căsătorit creştineşte să vrem să avem o familie creşţină şi să acceptăm copiii. Dacă El consideră că trebuie să devin mămică la 47 de ani, sunt de acord pentru că un copil este o binecuvântare la orice vârstă ar veni.

Am rezultatele de la toate analizele de un an după ce a fost declanşat cancerul, nu mai am nimic.” a completat Rona Hartner.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest