Rose, despre clipele de coşmar prin care a trecut! "Mi-a zis că-mi poate face rău"

 
+2 click pentru
galerie

După problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat, mulatra Rose a primit o lovitură şi mai puternică. Logodnicul său a înşelat-o cu alta, iar când a vrut să afle adevărul, se pare că acesta ar fi fost agresiv.

Rose a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a mărturisit că a mai depus o plângere, după ce iubitul său a bătut-o. Plângerea de astăzi conţine o întâmplare ce a avut loc ulterior, după ce apele se mai calmaseră.

"Este a doua plângere pentru că vineri am făcut una pentru violenţă. Am omis faptul că el mi-a pus numărul de telefon pe un site pe care m-aş fi oferit să plătesc bărbaţi pentru anumite plăceri. Eu bănuiesc că este el sau noua lui iubită. L-am întrebat şi a spus că el nu mi-ar face asta. În ziua în care m-am certat cu el a fost şi numărul meu pus pe site. Aseară m-a contactat, deoarece înainte să plec de la el i-am luat un rucsac şi i-am zis că o să-l aduc astăzi şi cheile de la apartament. N-o să merg singură, ori cu o prietenă sau un prieten. Eu mai am lucruri în casă. Mi-a spus că dacă eu vreau să-i fac rău, aşa îmi poate face şi el mie. Acum nu ştiu la ce se referă...", a mărturisit Rose.

În ceea ce priveşte probleme în cuplu, despărţirea celor doi ar fi avut alte rădăcini şi fotografiile în care logodnicul lui Rose era alături de altă femeie au fost doar picătura ce a umplut paharul.

"Între noi erau deja nişte neînţelegeri. Nu de la acea domnişoară a pornit ruptură. De la comunicare a fost problema. El consumase alcool, a ajuns acasă şi mi-a spus că sunt nesimţită şi că fata aceea nu doreşte să apară la televizor. Practic el s-a supărat că au apărut articole în ziar. Nu e prima oară când m-a lovit. Are şi o amendă de acum un an când m-a strâns de mână şi de gât pentru a doua oară. Am să-l dau în judecată şi se vor regăsi celelalte plângeri la poliţie", a explicat tânăra.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest