Roxana Ionescu, o noră model! Când și-a cunoscut deja socrii?

 

A avut parte de dezamăgirea vieţii ei, dar a reuşit să meargă mai departe. Şi bine a făcut, căci în ultima perioadă Roxanei Ionescu îi ies toate pasenţele! Iubit are, fericită e şi am mai aflat ceva! Mama Natură e îndrăgită până şi de părinţii lui Tinu! Cum va decurge relaţia celor doi de acum încolo, rămâne să vedem!


După o lungă pauză sentimentală, Mama Natură şi-a găsit în sfârşit perechea! Şi nu numai că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, dar nici nu pierde vremea! Deşi este de puţin timp cu Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu i-a cunoscut deja părinţii. Să ne întrebăm dacă vorbim despre potenţialii viitori socri?


"Pe mama lui Tinu am cunoscut-o încă din prima lună de când formăm un cuplu. Este o femeie plină de viaţă, ne înţelegem bine şi avem multe puncte în comun. Pe tatăl lui l-am cunoscut săptămâna trecută, când am fost invitată la ziua lui. Amândoi sunt extraordinari şi mă înţeleg foarte bine cu ei. Sunt fericită pentru că am fost foarte bine primită în familia lor." a spus frumoasa blondă.


Şi dacă  Roxana a fost bine primită în familia afaceristului, lucrurile par să stea la fel şi de cealaltă parte a baricadei. Chiar dacă Tinu nu i-a întâlnit încă pe părinţii ei, el este deja un membru în familia Mamei natură!


"Părinţii mei l-au cunoscut pe Tinu doar prin intermediul telefonului. Cu prima ocazie în care iubitul meu va ajunge în Bucureşti, se vor vedea. Mama mă întreabă zilnic: «Ce face Tinu?», «Cum e?». Este nerăbdătoare să îl cunoască."


Până când marea întâlnire se va produce, Roxana îşi vede liniştită de relaţie. Face naveta la Timişoara pentru a petrece cât mai mult timp cu iubitul ei. Şi dacă acest lucru nu o deranjează, poate că cei doi vor face în curând şi pasul decisiv! Oare vor ajunge curând la altar cei doi?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest