Roxana Nemeș se mărită? Vedeta a vorbit despre copii și despre nuntă

 

Despre Roxana Nemeș s-a scris foarte mult în ultima perioadă. Proaspăt întoarsă din străinătate, unde a stat timp de câteva luni, artista a venit la ”Star Matinal”.

Vedeta a vorbit despre viața sa personală și despre ce s-a scrie despre problemele sale cu greutata.

”Am contribuit, nu am scris eu textul. Cel care a scris se inspiră și te inspiră aceste povești. Probabil că m-am întors din Țările Calde și le era dor de mine. Viața mea personală este foarte frumoasă, este liniștită și încerc să o țin cât de mult departe de presă. Fanii mei așteaptă să vadă și să știe cum e viața mea.  Încerc să mențin cât pot relația cu ei, dar cred că lucrurile intime trebuie să le lași acasă. Nu îmi place să dau prea mult din casă”
, a mărturisit Roxana.

Artista a mai vorbit și despre cum se înțelege cu iubitul ei, de care s-a scris că s-a despărțit.

”Al meu este Berbec și nu știu dacă știți. Noi amândoi avem orgoliile foarte mari. Când sunt sentimente la mijloc, sunt și neînțelegeri. Eu, cum am spus, încerc să le țin în casa noastră, nu îmi place să le spăl în public. Îmi doresc băiețel. Chiar dacă sunt Berbec, de obicei berbecilor le plac mai mult provocările. Când va fi, toată lumea își dorește. Fiecare om în viață își dorește să se liniștească, normal că o să îmi doresc acest lucru. Acum mă voi duce la părinții mei”, a mai spus Roxana la ”Star Matinal”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest