Roxana Schwarts, descoperire șocantă după ce a fost diagnosticată cu COVID-19 și ținută în spital cinci zile! „Nu aveam anticorpi”

 

După ce a fost diagnosticată cu COVID-19, Roxana Schwarts a fost nevoită să stea în spital timp de cinci zile atât pentru siguranța ei, cât și a celor din jurul său. Și chiar dacă nu a prezentat niciun simptom specific noului coronavirus, vedeta a urmat sfaturile medicilor și nu a părăsit unitatea medicală până când retestarea a ieșit negativă de două ori. Însă în momentul în care a mers să doneze plasmă pentru bolnavii de COVID-19 a trăit un șoc!

Roxana Schwarts a scris pe contul său de socializare un mesaj de-a dreptul cutremurător, în care a povestit cu lux de amanunte drama prin care a trecut și care încă se derulează. Timp de cinci zile, fostul „iepuraș” a fost internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost diagnosticata pozitiv cu noul coronavirus.

Fără să pună la îndoială diagnosticul medicilor, Roxana s-a conformat cerințelor acestora și a stat în unitatea medicală, chiar dacă nu a prezentat niciun simptom specific virusului. Între timp, atât soțul cât și copilul său au fost testați și, din fericire, testele au ieșit negative, chiar dacă riscul de infectare era destul de mare dat fiind că Roxana fusese în permanență, în contact direct cu ei. deci măcar ăsta era motiv de bucurie cu toate că m-a pus pe gânduri acest lucru. Însă nu am vrut să mă gândesc pe moment”, a scris Roxana în mediul online. 

A fost mințită că are coronavirus?

Lucrurile abia acum se încurcă! După ce a fost declarată vindecată, Roxana s-a confruntat cu multe stări de anxietate, fiind grav afectată de experiența trăită în spital. Iar pentru că anticorpii pe care i-a dezvoltat odată ce s-a vindecat i-ar fi putut ajuta pe cei care au avut probleme mari din cauza coronavirusului, fostul „iepuraș” a decis să doneze plasma pentru bolnavii de COVID-19.

Și mare i-a fost mirarea când a aflat că nu a avut nicio clipă coronavirus, iar acum este dornică să demonstreze că ce a pățit nu a fost o întâmplare, însă până va obține toate detaliile preferă să păstreze tăcerea.

„Pe 13 mai am donat plasma pentru bolnavii de covid 19 aflati in stare grava nestiind ca testele ce vor urma imi vor dovedi altceva:2 teste efectuate si ambele negative (nu aveam anticorpi) un al 3 lea test serologic efectuat urmat de raspunsul:negativ!Acum 2 zile atat eu cat si sotul meu am.decis sa facem inca un test serologic care sa ne demonstreze exact si sa aflam adevarul:NEGATIV....Sunt putin debusolata si singura mea intrebare este:"de ce eu?"..."ce voi face?"....imi doresc enorm sa demonstrez ca ceea ce am.patit eu nu este ceva intamplator..ma abtin sa comentez pe marginea acestui subiect si cu siguranta voi apela la cei in masura sa faca dreptate!!Cu siguranta nu sunt singura care a patit asa dar in mod sigur voi fi cea cea are curaj sa vorbeasca .. Cu probe,documente ...” a mai scris Roxana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest