Rupe topurile în două, dar e sărac lipit! Uddi, un artist cu viaţă de poveste

 
+2 click pentru
galerie

S-a făcut auzit prin intermediul emisunii X Factor și în scurt timp a cucerit lumea cu talentul şi cu vocea lui de milioane. Și, chiar dacă a ieşit din concurs, el a reuşit să rămână în topuri şi să scoată unele dintre cele mai bune hit-uri din România. Cu toate astea, succesul în muzică nu i-a adus și "profit"!

Simpaticul Dragoş "Uddi" Udilă a cucerit foarte multă lume cu talentul lui şi cu pasiunea pe care o depune atunci când cântă. A colaborat cu cei mai mari artişti din România, cum ar fii Delia Matache, What's Up şi mulţi alţii, alături de care a scos piese care au ajuns în topuri.

Deşi are parte de faimă şi de succes, pe plan financiar nu merge totul tocmai bine.

"Eu nu stau singur. Am coleg de apartament pentru că viaţa nu este tocmai uşoară", a declarat Uddi pentru Spynews.ro, referindu-se la problemele financiare pe care le are și cărora nu le-a găsit încă vreo rezolvare.

Artistul a început de jos, a copilărit  la ţară mereu a fost fascinat de viaţa simplă şi se pare că nu a renunţat la ea nici acum când apare pe ecrane şi dă autografe pe stradă. A fost pasionat de muzică de mic şi a ales să se facă auzit doar pentru simplul fapt că nu mai putea să ţină doar pentru el tot ceea ce are de spus prin muzică.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest