S-a mutat cu Misty la părinţi! Keo nu a rezistat mai mult de o săptămână cu ea!

 

Telenovela despartirii dintre Andreea Balan si Keo nu este nici pe departe spre sfarsit. Noi amanunte incendiare ies la inveala. Daca Keo si Misty, cea care i-a distrus casa Andreei Balan sunt cu adevarat intr-o relatie aflati imediat.

Socant! La asa ceva nu te asteptai din partea lui. Dupa ce presa l-a prins cu amanta. si Andreea Balan i-a dat papucii. Keo a plecat de acasa si se pare că s-a mutat cu Misty în casa părinților. Cei doi insa nu au rezistat sub acelaşi acoperiş decât o săptămână, apoi solistul s-a întors în casa în care locuieşte şi Andreea Bălan.

Telenovela despărţirii dintre Keo şi Andreea Bălan scoate zilnic multe amănunte picante din relaţia de aproape opt ani a celor doi.Povestea dintre Keo şi Andreea a luat showbiz-ul prin surprindere, iar intrarea în scenă a amantei Misty a fost cireaşa de pe tort. În momentul de faţă, triunghiul conjugal este rupt în bucăţi şi fiecare dintre protagonşti a devenit liber de "contract".


Mai mult decat atat. Misty trece prin momente cumplite! Tânăra de 24 de ani e în centrul atenţiei de când a devenit a cincea roată la căruţă în relaţia dintre Keo şi Andreea Bălan.

„Se simte umilită şi batjocorită, dar mai ales crede că lui Keo îi e ruşine cu ea şi de aceea nu vrea să o scoată în public"

Se pare că Misty, cea care i-a distrus visul Andreei Bălan de a deveni mamă, este foarte supărată în ultima vreme pentru că iubitul ei nu recunoaşte relaţia lor. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest