Sânziana Buruiană, motivul pentru care încă o alăptează pe fiica ei de patru ani! „Totul vine natural”/ VIDEO

 

După ce a fost extrem de criticată pentru faptul că încă îşi alăptează fiica de patru ani, Sânziana Buruiană a venit în platoul matinalilor de la Antena Stars, unde a vorbit deschis despre acest subiect, cât şi despre care este relaţia cu soţul său.

În urmă cu câteva luni, Sânziana Buruiană a făcut un anunţ cu care şi-a şocat urmăritorii. După ce dat naştere unei fetiţe, viaţa ei s-a schimbat complet. Pe lângă faptul că a dispărut de sub lumina reflectoarelor, vedeta a devenit o femeie de casă, care are mare grijă de familie.

Sânziana Buruiană a decis să renunţe la statutul de vedetă din showbiz-ul românesc, pentru a fi prezentă în anii copilăriei Izabelei, fără să apeleze la ajutorul bonelor sau rudelor sale şi pentru a se ocupa exclusiv de creşterea şi educaţia micuţei sale.

Dacă din acest punct de vedere a fost lăudată şi apreciată, când s-a aflat că încă îşi hrăneşte la sân, micuţa, internauţii au aruncat cu cuvinte dure la adresa acesteia. Invitată în emisiunea „Star Matinal”, Sânziana Buruiană a dezvăluit că la baza gestului nu stă nicio problemă de sănătate, ci pur şi simplu, consideră gestul cea mai frumoasă formă de alint.

„Faci ceea ce simţi şi este un sentiment unic de care nu vreau să ma despart. Așa îmi place, să o adorm, să o alint. Într-adevăr este cam măricică. Dacă treci de prima parte când e mai greu, totul vine natural. Consuma foarte mult lapte, cam 1 litru pe zi.” a spus Sânziana Buruiană.

Despre relaţia cu soţul

„El este foarte încăpăţânat e berbec. Şi vrând, nevrând, îl ascult în prima parte, dar vreau să îl fac să fie ca mine. Nu avem timp să ne certăm, suntem prea ocupaţi cu cea mică. În momentul în care ai un copil şi o căsătorie împlinită, nu mai ai timp. Înainte să existe ea, puteam ajunge la o monotonie. Acum nu ai timp să te plictiseşti.” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest