Scandal pe Akcent! Adi Sână: "Este numele meu, eu l-am creat în '98!"

 
+3 click pentru
galerie

Trupa Akcent s-a destrămat, dar această mutare nu a însemnat liniştea în rândul foştilor componenţi, care continuă războiul în justiţie pentru numele ce i-a făcut celebri pe toţi. Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, pe de-o parte, şi Adi Sână, de cealaltă, au de împărţit ceva: numele Akcent

"Numele Akcent nu s-a dus la Adi Sână. Procesul de-abia acum începe. Până în acest moment, a fost faza pe notificări, pe care ni le-am trimis unii altora. E adevărat că deocamdată Adi foloseşte acest nume, dar nu este o hotărâre judecătorească definitivă. Noi nu o să folosim numele Akcent în cazul în care vom susţine concerte, tocmai ca procesul să decurgă într-un mod curat. Procesul va fi lung, costisitor, şi într-un final nu ştiu dacă cineva are de caştigat din treaba asta", a declarat Sorin Brotnei.

"Nu am mai vorbit cu cei care mi-au fost colegi deloc. Nu ne-am certat. Am hotărât că trupa trebuie să meargă mai departe, ei nu au dorit. Ba chiar au încercat să împiedice activitatea Akcent. Am rămas cu numele pentru că eu l-am creat în '98, îmi aparţine mie şi casei de muzică", a spus Adi la "Star Matinal".

Akcent s-a destrămat în 2013, după 12 ani de carieră. Trupa s-a format în 1999, iar primul hit important a fost lansat în 2002.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest