Scandal! Wanda şi Andreea Popescu, la cuţite?

 
+2 click pentru
galerie

 În ce constă o prietenie? Ei bine, în orice ar consta, pentru Wanda şi Andreea Popescu nu a funcţionat. Chiar dacă, în trecut, cele două erau toată ziua împreună, acum nu îşi mai vorbesc. Iar motivul ar fi banii!

Era o vreme când Wanda şi Andreea Popescu erau nedezlipite. Dar totul se pare că are un final, pentru că prietenia celor două vedete a valorat 1000 de euro! Mai exact, Andreea a împrumutat-o pe DJ-iţă cu 1000 de euro, însă cea din urmă a invocat nenumărate motive numai ca să amâne plata.

„La un moment dat, pe la finele lui octombrie, Wanda i-a trimis Andreei un mesaj prin care îi cerea să întrerupă legătura o vreme, că ar avea probleme şi mai grave de sănătate, o boală încurabilă. I-a zis atunci că preferă să rămână singură, pentru că nu vrea să fie compătimită", a declarat o sursă apropiată celor două.

La urechile Andreei ajungeau, însă, alte informaţii. Se pare că Wanda făcea shoppping în valoare de, surprinzător, 1000 de euro! Probabil acest detaliu a fost picătura care a umplut paharul pentru dansatoare.

„De atunci, Andreea nu a vrut să mai aibă de-a face cu ea. Mi-a zis că-i este scârbă să stea să se roage pentru banii ei. Că s-a săturat de scuzele astea patetice, din care nu crede nicio vorbă. Din ce am auzit, nu este singura care ar fi păţit asta cu Wanda", a mai spus aceeaşi sursă.

Totuşi, se pare că Andreea Popescu şi-a recuperat o parte din bani, însă la restul datoriei nici nu mai speră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest