Scandalul se mută în instanță! Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre ce i-a pregătit Biancăi Drăgușanu! VIDEO

 

A vrut să aplaneze conflictul, dar a renunțat la idee! Alex Bodi a făcut dezvăluiri, de-a dreptul, incredibile, despre conflictul de proporții pe care îl are cu Bianca Drăgușanu și pe care îl va purta numai în fața avocaților. În exclusivitate pentru Spynews.ro, celebrul om de afaceri a mărturisit ce i-a pregătit fostei partenere de viață, iar noi avem toată înregistrarea!

Pentru că și-a dorit să păteze toată povestea de dragoste pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi i-a cerut împăcarea. Doar că, din spusele lui, blondina a profitat de faptul că a lăsat garda jos și a încercat să îl scoată drept bărbatul care nu nu face nimic altceva decât să o sune și să cerșească să se împace.

"Mi se pare incredibil cum fosta mea soție încearcă să mă scoată pe mine bărbatul disperat care o sună de zeci de ori căutând-o și spunându-i că o iubesc. La fel cum am afirmat zilele trecute, da, mi-am dorit o împăcare. Mi-am dorit o mediere a unui conflict... Am încercat să o protejez că să nu fiu nevoit să înaintez anumite probe în instanța, dar se pare că dansa nu înțelege. Nu se poate ajunge la niciun consens cu ea, tocmai de aceea sunt obligat să dau niște probe în instanța avocaților mei să le prezinte mai departe", a spus Bodi pentru Spynews.ro

Mai mult de atât, Alex Bodi s-a arătat extrem de iritat de imaginea de om violent, care ar fi bătut-o cu bestialitate, cât și care i-ar fi traumatizat fetița, pe care i-a conturat-o Bianca, astfel încât plănuiește să obțină declarațiile tuturor polițiștilor care s-au prezentat la domiciliu, în urma apelurilor la 112, cât și a martorilor oculari care știu ce anume s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

"În postura de tată sunt afectat și deranjat de declarațiile că i-aș fi traumatizat fetiță... Faptul că aș fi un pericol public sau bărbatul agresiv de care ea încearcă să se folosească, cele 4 apeluri la 112 sunt dovedite... O să obțin declarațiile polițiștilor și martorilor oculari care spun că nu există niciun fel de agresiune. Mi se pare din nou un favor pe care îl fac dânsei... Datoria mea este să las avocații să-și facă treaba, să înainteze procesul și să se găsească vinovatul", a mai dezvăluit Bodi. 

Bodi a mărturisit că are de gând să vină înapoi în România, pentru a soluționa problema în care este implicat cu Bianca Drăgușanu. După spusele lui, va fi ajutat de cei mai buni avocați pentru a-și repara imaginea pe care fosta parteneră i-a pătat-o.

"Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț. Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă...", a declarat Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Iar dacă vreți să auziți și cum concluzionează Alex Bodi, dați play clipului de mai jos și veti auzi cel mai neașteptat final!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest