Se bucură de libertate! Cioacă a primit şi musafiri

 
+2 click pentru
galerie

Nici bine nu a fost eliberat că a şi ieşit la plimbare. Cristian Cioacă a scăpat de supravegherea poliţiştilor, aşa că savurează fiecare clipă de libertate. Cioacă nu a scos niciun cuvânt şi s-a rezumat doar la zâmbetul ce l-a consacrat în ultimii ani. Pentru că nu are încă tot ce-i trebuie, sora şi cumnatul l-au vizitat şi i-au adus haine şi lucruri de uz personal

Cristian Cioacă nu-şi mai încape în piele de bucurie că a scăpat de ochii iscoditori ai poliţiştilor care l-au însoţit, ieri, în oraş. Astăzi, s-a bucurat de vremea frumoasă de afară de unul singur. A respirat aerul primăvăratic doar în compania jurnaliştilor.

Zâmbetul sfidător nu i-a dispărut de pe chip. Cu o atitudine încrezătoare, Cristian Cioacă a dat o fugă până la sediul poliţiei Argeş pentru a se pune, probabil la curent, cu statutul său, mai ales că îşi va relua serviciul.

După ce şi-a terminat treaba la Poliţie, Cioacă s-a grăbit către casă. Ca un locatar responsabil, fostul soţ al Elodiei a închis civilizat uşa după el şi s-a retras în apartament unde şi-a aşteptat neamurile.

Primii musafiri pe care i-a primit după eliberare au fost sora şi cumnatul său. Ei l-au vizitat nu doar să-l mai întrebe de sănătate, au venit încărcaţi cu bagaje. Aceştia, la fel de scumpi la vorbă ca şi Cioacă, i-au dus poliţistului lucruri de uz personal, dar şi mai multe haine de schimb.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest