Se coace un nou scandal? Fosta iubită a lui Duban dă cărțile pe față

 
+4 click pentru
galerie

A fost pârât de Bianca Drăguşanu, iar acum scandalul prinde proporţii. Unde pune roşcata mâna, se lasă cu ceartă!

Andrei Duban s-a iubit la nebunie cu Raluca Macovei, doar că la altar a dus pe altcineva, culmea, contrar aşteptărilor familiei lui.

Timp de 5 ani, focoasa Raluca a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Duban. Relaţia dintre cei doi a fost una destul de serioasă, mai ales că porumbeii şi-au cunoscut părinţii reciproc. Unde mai pui că mama actorului s-a apropiat foarte mult de presupusa iubită a lui Florin Salam, cu care a şi petrecut o frumoasă vacanţă în Franţa.

Nu de puţine ori, femeia şi-a exprimat dorinţa că i-ar plăcea foarte mult ca Raluca să-i fie noră şi mama nepoţeilor ei. Doar că relaţia brunetei cu Duban s-a dus pe apa sâmbetei, în ciuda mamei acestuia care ar fi vrut să-şi vadă fiul însurat cu febleţea ei, Raluca Macovei. 

Şi pentru că trecutul i-a răscolit sentimente vechi, Raluca a scris pe contul ei de pe o reţea de socializare un mesaj adresat fostului partener de viaţă.

„Te-aş ruga să-ţi aduci aminte pentru ce ai aruncat moneda în Fontana di Trevi şi ce mi-ai zis înainte de a te însura cu puţin timp. Apoi să-mi spui dacă i-ai dat vreun inel de logodnă sau mai multe singurei femei pe care ai iubit-o cu adevărat timp de 5 ani  şi pe care o să o iubeşti toată viaţa ta" , a scris focoasa brunetă. 

Raluca a continuat să îi reproşeze lui Duban că s-a schimbat. Din omul bun, cald şi sufletist, care evita scandalurile, actorul s-ar fi transformat într-o persoană răutăcioasă şi plină de venin. Unde mai pui că bruneta l-a făcut şi mincinos, nu înainte de a-l avertiza că ar face bine să nu se mai ia de Bianca Drăguşanu, mai ales că nici el nu este uşă de biserică!

Se pare că se coace un nou scandal în showbiz-ul românesc. Aşa se întâmplă când iubirile mai vechi ies din nou la iveală!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest