Se lasă de modelling! Laurette se reprofilează!

 

După ce că în amor nu-i mai merge bine deloc, nici în carieră treaba nu-i prea roz. Aşa că Laurette, căci despre ea vorbim, are de gând să se reprofileze!

Mulatra shimbă de tot registrul profesional şi se lasă de modelling şi de muzică! A ajuns la 30 de ani, dar nu se simte încă împlinită aşa că vrea să facă o schimbare majoră în viaţa ei. Ca să îi mai treacă supărările cu lipsurile din viaţa personală, Laurette are de gând să se reinventeze.

Mama unei fetiţe de doi ani şi jumătatea, Laurette este încă un model cu potenţial. Cu toate acestea mulatra a renunţat să mai facă parte din prezentările de modă, axându-se în ultimul timp pe cariera muzicală.

Deşi a lansat un nou single în urmă cu numai o lună, se pare că ofertele întârzie să apară, fapt pentru care mulatra caută şi alte alternative de muncă. Aşa că frumoasa vedetă s-ar prezentat la un interviu unde au mai participat 300 de aspirante la postul de stewardesă. Laurette s-ar fi numărat printre cei aleşi pentru următoarele probe care vor stabili dacă mulatra este potrivită sau nu pentru acest job. Oare frumoasa divă ştie că stewardesele au uniformă? Că ei îi cam place să umble mai golaşă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest