SEMN DIVIN sau FENOMEN STRANIU? Ce a apărut pe peretele casei lui Răzvan Botezatu. Îţi face pielea de găină

 
+2 click pentru
galerie

Fenomenele stranii nu îl părăsesc pe Răzvan Botezatu. Acasă la prezentator a apărut o cruce pe perete. Acest semn nu a ştiu cum să-l interpreteze, aşa că s-a dus iar acasa la el împreună cu parapsihologul Geta Heimerl să interpreteze acest fenomen.

"Bătrâna care a locuit în casa lui Răzvan Botezatu a suferit pentru că a avut o boală gravă de oase, a suferit şi fizic şi psihic. Începe să-şi găsească liniştea. Aceste entităţi de cele mai multe ori vin către noi pentru că vor să comunice ceva. Fie că doresc ajutorul nostru, fie că ei vor să ne ajute la rândul lor. ", a declarat Geta Heimerl.

Reacţiile Mariei Gheorghiu nu au întărziat să apară, Răzvan Botezatu a contactat-o prin Skype pentru a afla şi părerea ei.

"Faptul că e sfânta cruce acolo este foarte bine! Eu aş lua-o ca un fapt extraordinar de bun că este postul şi în curând şi în curând Paştele se apropie Patimile Domnului şi el a fost răstignit pe cruce, ca ceva bun aş lua-o, că este ocrotit Răzvan acolo.", a declarat Maria Gheorghiu, clarvăzătoare.

Totul a pornit de la faptul că, în fiecare noapte, se aud zgomote în casa prezentatorului, iar căţelul lui latră mereu, în jurul orei 00.00. Casa este plină de energii, iar Geta Heimerl a încercat să comunice cu sufletul care nu ar fi părăsit locuinţa.

"Cum am perceput-o eu, avea mari probleme la oase.", a declarat Geta Heimerl. Toate declaraţiile şi detaliile le vezi în video de mai jos.

Citeşte şi: Obiecte care se mișcă, zgomote inexplicabile, lucruri sparte din senin. Casa lui Răzvan Botezatu, bântuită? Femeia care a vizitat Raiul a dat verdictul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews