Şi ei ştiu să se îmbrace! Vedete masculine cu STIL!

 
+2 click pentru
galerie

Unde nu-i stil, vai de vedetă! Au testat-o pe pielea lor mulţi dintre domnii cu pretenţii din showbiz-ul românesc. De data asta vorbim despre bărbaţii care ştiu să se îmbrace! Iar unele vedete masculine de la noi o pot confirma oricând. Ba chiar le pot da clasă uneori celor de la Hollywood prin ţinutele lor

Una dintre vedetele masculine despre care se poate spune că se îmbrăcă foarte bine este Connect-R, care recunoaște că îmbină haine de firmă cu unele mult mai ieftine, pentru artist importantă fiind înfăţişarea şi nu brandul.

Un alt bărbat foarte atent la ţinută este Adrian Cristea, care, în afară de momentele în care poartă echipamentul sportiv pe terenul de fotbal, se îmbrăcă foarte elegant. Poate, poate. Prinţul atrage mai multe priviri feminine.

De Ştefan Bănică Jr. nici n-ar putea fi vorba că nu are stil. Cu toate că despre el se spune că este chibzuit la bani, când vine vorba de ţinută nu se zgârceşte. Nici nu încape îndoială că artistul este sfătuit de stilişti. colaborează cu mai multe branduri şi asta se vede în apariţiile sale publice.

Când vine vorba despre apariţiile sale pe scenă şi nu numai, Alex Velea spune că apelează la stilişti, el chiar având câţiva prieteni experţi în materie, iar rezultatele sunt pe măsură. Cu toate astea, el a mărturisit că nu ar înveşti prea mult în haine.

Lista bărbaţilor cu stil ar putea continua cu soţul Biancăi, genul de bărbat bine îmbrăcat, care face sport şi se vede că a fost model. Asta pentru că ştie să poarte orice şi-i vine bine orice, de la smoking cu papion la pantaloni sport.

Se pare că o mare parte din vedetele masculine de la noi sunt din ce în ce mai atente la imaginea lor şi chiar dovedesc că ştiu să îşi aleagă hainele. Felicitări domnilor!!!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest