Şi starurile internaţionale au comis-o ! Vezi ce vedete se bat pe bune cu paparazii! Nu te-ai fi aşteptat la asta!

 

Celebritatea aduce după sine şi o serie de dezavantaje! Nu este uşor să fii în permanenţă urmărit de o armată de fotografi. Insistenţa paparazzilor se pare că este principalul motiv pentru care unele staruri ajung să îi agreseze. Nu doar vedetele autohtone au comis-o ci şi starurile internaţionale. Iată o listă cu cele mai aprige conflicte dintre vedete şi fotografi.

La mijlocul anilor 2000. în plină relaţie, Justin Timberlake şi Cameron Diaz erau un magnet pentru paparazzi. Cei doi s-au ales cu un proces patru ani mai târziu după ce un fotograf i-a acuzat de insulte şi atacuri fizice.

Actorul american Ashton Kutcher are o întreagă istorie de conflicte cu paparazzi. Anul trecut, Kutcher a fost filmat în timp ce a împins şi dărâmat unul dintre fotografii insistenţi care îi urmărea fiecare mişcare. După ce s-a calmat actorul s-a oprit şi l-a întrebat daca este în regulă, apoi a urcat liniştit în maşină.


Cariera cântăreţei Britney Spears s-a redresat după o perioadă tulbure, dar până atunci Britney a trebuit să facă faţă fotografilor care au încearcat să surprindă orice aspect picant al vieţii sale private. În perioada în care artista s-a ras în cap, conflictul cu paparazzi s-a înteţit până la punctul în care Spears a atacat o maşină a fotografilor cu o umbrelă. Era aşteptată în faţa casei fostului său prieten, Kevin Federline, lucru care a deranjat-o pe divă!

Nici idolul adolescentelor nu a scăpat fără incidente violente din cauza presei! După un weekend petrecut în capitala Marii Britanii, Justin Bieber şi-a pierdut cumpătul în prezenţa numeroşilor fotografi. Cântăreţul a ameninţat unul dintre paparazzi cu bătaia, în timp ce una dintre gărzile sale de corp încerca din răsputeri să îl ţină pe artist sub control.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest