Şi-a pus cremă epilatoare pe cap şi a rămas chel! Ce prezentator TV a păţit-o!

 

Are puţin peste 20 de ani, este mereu pus pe şotii şi prezintă una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena Stars. Îl vedeţi de luni până vineri, în direct, la "Star Matinal", iar atitudinea lui jovială e molipsitoare. Ei bine, da, vorbim de simpaticul Răzvan Botezatu care, la un an aniversar de Antena Stars, a dezvăluit cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o la un anişor.

"La 1 an am folosit creme depilatoare pe păr şi am rămas chel", ne-a povestit Botezatu.

Şi, pentru că Antena Stars sărbătoreşte pe 16 decembrie un an de la relansare, prezentatorul matinal a făcut o retrospectivă a ultimelor 12 luni petrecute pe "sticlă" şi ne-a povestit cum a ajuns la "cârma" emisiunii "Star Matinal" şi cum şi-a căpătat numele "Răzvan, pericol public".

"Fix acum 1 an, un om drag mie, a avut încredere și mi-a oferit șansa unică de a prezența matinalul la Antena Stars. Nici nu îndrăzneam să visez că într-un timp atât de scurt de când venisem de la Antena 1 Constanța, cca 2 luni, să fiu promovat atât de rapid în televiziune. Primul salt în tv la matinal rămâne cea mai de preț amintire.

Într-un an la Antena Stars, am obținut titlul celui mai neîndemânatic om de pe planetă. Pur și simplu gravitația se joacă cu mine. Un lucru pot să spun și acela că nimeni nu scăpa fără dureri, zgârieturi din mâna mea. Sunt un fel de pericol public. Cine se uită la Star matinal, știe despre ce vorbesc", spune Răzvan Botezatu care are şi un mesaj pentru telespectatorii Antena Stars şi pentru cititorii www.antenastars.ro:

"Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi ales şi într-un an am reuşit să intrăm in casele şi sufletele voastre. Este foarte important un lucru, acela că telespectatorii Antena Stars au găsit la acest post prieteni şi nu doar oameni care citesc niste informaţii de pe foi. La multi ani, Antena Stars!".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest