Simona, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", detalii picante despre relaţia cu actualul iubit! "El e mai orgolios decât mine"

 

Simona, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost invitată în emisiunea "Star Matinal", unde a dat detalii nebănuite despre noua sa relaţie cu iubitul actual. Din octombrie şi până acum, lucrurile au evoluat vizibil.

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost invitată marţi dimineaţă în emisiunea "Star Matinal" de pe Antena Stars, unde a mărturisit detalii picante despre relaţia actuală pe care o are. Tânăra s-a declarat fericită şi a mărturisit că are o carieră plină. Bărbatul de lângă ea, din descrierea pe care i-a făcut-o, este bărbatul perfect.

"Sunt momente în care mi-e dor, dar uneori nici n-aş vrea să aud. Viaţa mea acum e foarte frumoasă. Iubesc! E un băiat care a apărut în viaţa mea după competiţie, pe care momentan îl iubesc, avem o relaţie foarte frumoasă şi încercăm să ne acomodăm unul cu celălalt. Avem ceva luni. Eu prefer să trăiesc că-mi trăiesc clipa. Ne dorim multe lucruri, dar nu ne gândim la viitor încă. E bărbatul pe care eu mi l-am dorit, e cel care mă face fericită în prezent. E calm, e tandru, atent, iubitor. Nu e gelos, cel puţin până acum nu şi-a arătat gelozia. Sunt mici tachinări, mici reproşuri, sunt de ambele părţi. Eu sunt mai orgolioasă, el încearcă să mă înţeleagă, el e mai orgolios ca mine... Dar le depăşim. Nu am luat în considerare mutatul împreună. Acum am alte priorităţi. Jobul mă solicită foarte mult. Lucrez o zi da, o zi nu. În ziua liberă prefer să dorm. Lucrez la un schimb valutar. Mie-mi place ceea ce fac şi o fac cu mare drag. E şi casă de amanet. Băiatul cu care sunt nu s-a uitat la emisiune, mama lui s-a uitat. După ce am ieşit din casă, m-a contactat, am ieşit... Nu mi-a spus dacă se uită la ce am făcut în casă. Ne vedem aproape zilnic, depinde şi cum sunt eu la muncă, cum e el... Avem în plan să plecăm într-o vacanţă, doar că nu ştim când şi cum. În casă am învăţat cum e să ai răbdare. Să nu mai iau totul exact aşa cum sunt. Am încercat să le dau altă formă, să gândesc mai pozitiv. Încerc în orice lucru să găsesc partea bună. Despre iubire am învăţat că vine exact când nu te aştepţi şi că nu trebuie să cauţi. Dumnezeu are un plan pentru fiecare şi atunci eu îl accept. Cu majoritatea colegilor mai ţin legătura. Nu ne mai vedem din lipsă de timp, dar cu majoritatea ţin legătura", a mărturisit Simona, fostă concurentă a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Mireasă pentru fiul meu 2016 este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest