Simona Trașcă a fost înșelată de fostul iubit! Dezvăluiri uluitoare din intimitatea relației: „M-a mințit mult”

 

Simona Trașcă este o ghinionistă în amor! Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, blondina a dezvăluit că a fost înșelată de fostul iubit, fiind motivul din cauza căruia a decis să pună punct relației.

Nu este pentru prima dată când Simona Trașcă trece printr-un asemenea episod! În urmă cu ceva timp, blonda a aflat că fostul iubit a înșelat-o chiar cu una dintre prietenele ei bune. De data aceasta, femeia cu care a fost încornorată nu a fost o prietenă, ci fosta iubită a partenerului.

Blondina a aflat de aventură chiar de pe pagina ei de socializare, unde a publicat o imagine cu iubitul ei în timp ce se aflau în mașina lui, chiar dacă nu mai erau împreuna de ceva timp sau... cel puțin asta i-a zis Simonei.

„Mi-a scris și ieri. Caută motive de împăcare. O încearcă. De vreo doi ani nu mai blochez pe nimeni. Îi las să vadă cât sunt de fericită. Dacă simt că nu sunt fericită, nu stau. M-a mințit mult cu ceva cu fosta lui. Am făcut eu legătura. Am văzut că și-a făcut o postare de la el în mașină, chiar dacă erau despărțiți.” a spus Simona Trașcă.

Mai mult de atât, Simona Trașcă a dezvăluit că un alt motiv care a dus la ruptură a fost gelozia lui nefondată. Blondina a povestit un episod in care a mers să își facă un tatuaj, iar fostul iubit a vrut să vină la salon ca să îl ia la bătaie pe tatuator pentru că i-a atins iubita.

„Vreau să fie fidel, că nu îmi doresc să am o panaramă lângă mine. Ce gelos era ultimul. Mă teoriza cumplit. M-am dus odată la tatuaj că vine să îl bată pe ăla, cu niște pretenții, dar el făcea altceva. (...) Mi-am luat încă o țeapă, normal că sunt dezamăgită. Înainte sufeream foarte mult. Acum dacă mă dezamăgești, mi se ia.” a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest