Simona Trașcă, dezvăluiri incredibile, după ce și-a găsit sora pierdută: “A gătit pentru mine, fără să știm că suntem rude”

 

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri incredibile despre sora pe care nu a cunoscut-o niciodată! Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, blondina a aflat, în sfârșit, cine este femeia pe care o căuta de ani buni. Mai mult de atât, vedeta a povestit și o experiență pe care a avut-o cu aceasta, cu mult înainte să afle că sunt rude!

Chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu sunt deloc roz pentru Simona Trașcă, viața i-a fost luminată de găsirea surorii sale pe care o căuta de ani buni. Blondina ne-a mărturisit că știe de existența acesteia de la o vârstă fragedă, însă abia acum i-a aflat identitatea, grație tatălui ei.

“Mă simt ok. Nu am cunoscut-o pe sora mea nici până în momentul de față. Cred că săptămâna viitoare o să ne întâlnim. Am aflat că am o soră când eram foarte mică. Este sora din partea tatălui. Am căutat-o, nu am găsit-o. Acum, în pandemie, mi-a scris tata că a găsit-o pe soră-mea. Tata știa că este fiica lui. Când eram mică și el a căutat-o, dar mama ei nu a vrut să o facă apărută.”, a spus Simona Trașcă.

Potrivit spuselor vedetei, cele două deja au luat legătura una cu cealaltă, iar peste o săptămână, Simona Trașcă urmează să meargă în Cluj să se întâlnească cu aceasta.

Pe canapeaua din platoul matinalilor de la Antena Stars, Simona Trașcă a povestit o experiență incredibilă care a implicat-o atât pe ea, cât și pe sora ei, cu mult timp înainte să afle că sunt rude.

“Am vorbit cu ea pe o rețea de socializare. Am văzut ca seamănă foarte bine cu mătușa mea. Și ea a avut o viață destul de grea. Ea este bucătar chef, e foarte șmecheră. Ea a gătit odată pentru mine, neștiind că sunt sora ei. Însă nu a știut nimic.”, ne-a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest