SINCRONIZARE sau IRONIE? Victor şi Cristea, acelaşi cadou pentru Bianca!

 

A trecut şi ziua Biancăi! Doi dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa blondinei nu au lăsat ca aniversarea vedetei să treacă fără să-i ofere câte un cadou. Doar că Victor şi Adi Cristea au dat dovadă de o lipsă totală de inspiraţie.


Dacă toată lumea s-ar fi aşteptat ca măcar încă soţul ei să îi ofere un dar deosebit, ei bine, parcă s-ar fi vorbit cu rivalul său. Amândoi au cadorisit-o la fel pe fosta asistentă tv.


A chefuit de mama focului alături de prieteni, fără Victor, fără Cristea. Lipsa lor nu i-a stricat însă buna-dispoziţie vedetei. Totuşi, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 32 de ani, Bianca s-a pricopsit cu cadouri şi din partea celor doi. Surpriza a cam lăsat-o cu gura căscată pe sărbătorită.


Deşi Victor pare să o fi iertat-o de ziua ei în privinţa întâlnirii la notar, cadoul pe care i l-a trimis duce cu gândul la o înţelegere cu rivalul său. Parcă s-ar fi vorbit! Atât Victor cât şi Cristea i-au trimis flori şi nu orice flori ci preferatele ei, trandafiri roşii. Ambele buchete au ajuns la ea acasă în cursul zilei de ieri.


Asta da ironie a sorţii: soţul şi amantul să îţi trimită în acelaşi timp. acelaşi cadou! Mai ceva ca-n telenovele!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest