Şoc! Borcea şi Popescu, suspecţi într-un dosar de contrabandă cu ţigări!

 
+2 click pentru
galerie

O nouă veste proastă pentru doi dintre condamnaţii din Dosarul Transferurilor. Cristi Borcea şi Gică Popescu au devenit, mai nou, şi suspecţi într-un alt dosar!

Problemele se ţin lanţ de Gică Popescu şi Cristi Borcea. După ce au fost condamnaţi la ani buni de închisoare cu executare în urma verdictului primit în cazul faimosului dosar al transferurilor, încă o veste neplacută s-a abătut asupra lor! Se pare că cei doi ar fi acum suspecţi şi într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Conform anchetespeciale.ro, în urmă cu trei ani procurorii DNA au deschis un dosar pentru destructurarea unei grupări de traficanţi de ţigări care ar fi adus în ţară cantităţi uriaşe de tutun de contrabandă.

Mai mult, se pare că Popescu ar conduce o flotă de vase rapide pentru transportul de persoane, iar una dintre ambarcaţiuni ar fi fost folosită de traficanţi. Şi povestea nu se termină aici! Cu puţin timp în urmă ca transporturile de ţigări să ajungă în ţară, se pare că Borcea şi Popescu ar fi organizat diverse petreceri în Deltă care le-ar fi distrat atenţia autorităţilor.

Cu toate acestea, se pare că nu a început urmărirea penală în acest caz pentru cei doi grei ai fotbalului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest