Şoc în lumea showbizului! Cornelia Catanga bătută şi dusă de urgenţă la spital!

 
+2 click pentru
galerie

Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital. Artista a fot izbită în cap cu un scaun. Principalul suspect este un coleg de breaslă al interpretei, Marian Mexicanu.Deşi acesta nu a recunoscut că ar fi lovit-o pe Catanga, toată lumea ştie că nu este prima dată când muzicantul face scandal. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.


A sărit la scandal. O petrecere dintr-un local de fiţe din capitală, era să se termine tragic pentru Cornelia Catanga. Artista a ajuns de urgenţă la spital după ce un bărbat cunoscut pentru ieşirile sale violente a trosnit-o cu un scaun în cap.


Deşi era într-o stare destul de gravă, Catanga a găsit puterea să îl arate cu degetul pe presupusul agresor. Acuzaţiile sunt halucinante.


Scandalul ar fi pornit, după cum a mărturisit victima, de la o sumă de bani. Cântăreaţa de muzică de petrecere îşi acuză colegul de breaslă că i-a împrumutat bani cu camătă şi, în momentul în care a refuzat să-i plătească suma exagerată pe care i-a cerut-o, a devenit agresiv.


Cel acuzat nu recunoaşte nimic. Marian Mexicanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru emisiunea Un Show Păcătos, că, într-adevăr, a existat o discuţie contradictorie între el şi Catanga, dar nu recunoaşte că ar fi lovit-o.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest