Sore are o teamă teribilă! Are legătură cu Erin

 

Sore trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei de când a devenit mămică. Dar, are ceva care o sperie. Artista a spus în exclusivitate pentru Antena Stars de ce îi este teamă cel mai mult.

Vedeta a uimit pe toată lumea aseară la Premiile MMA, însă gândul i-a stat tot la fetița ei.

”A fi mamă, nu se compară cu nimic, dar în acelaşi timp pe mine mă defineşte muzica, acum mă defineşte şi Erin. Aşa că  eu sunt făcută din muzică şi din iubirea pentru ea şi a ei pentru mine. Mulţumesc frumos, încă nu mă pot obişnui cu apelativul celor din jur. Mami, ce faci mămică, bună mami”, a spus Sore pentru Antena Stars.

- Ce face cea mică?

- E acasă cu tati. Şi acum o să cânt şi plec şi eu spre Bucureşti, pentru că nu mai pot de dor. Sunt aici, dar cu gândul acolo.

- Cum este? Te ţine trează, cearcăne nu ai, deci arăţi foarte bine!


”Nu mă ţine trează foarte mult. Acum e o perioadă mai dificilă pentru că îi cresc dinţişorii şi nu are un somn profund, dar de cele mai multe ori doarme toată noaptea.  E un vis, mă bucur că nu ştiu cum, în toată nebunai asta, cu toată schimbarea  din viaţa mea, am găsit cumva reţeta să îmbin şi cariera cu profesia  de a fi mamă. Întotdeauna am fost o persoană deschisă schimbărilor, dar sunt o persoană loială şi îmi place  să-mi păstrez cercul prietenilor şi al familiei mereu acelaşi. Sunt deschisă, dar sunt şi reticentă”, a mai spus Sore pentur Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest