Sorin Dumitraş, fostul concurent de la "Burlăciţa", este gata să facă noi cuceriri! Ce îşi doreşte dansatorul de la o femeie?

 
+2 click pentru
galerie

Sorin Dumitraş a fost unul din cei mai fermecători concurenţi ai show-ului "Burlăciţa" şi a fost prezent în această dimineaţă în emisiunea "Star Matinal". Sorin a fost la un pas să o seducă pe Andreea Mantea, dar chiar dacă au avut şi momente intime împreună, parcă nu a fost de ajuns. Bruneta l-a ales pe Cristi Mitrea. Acum însă dansatorul este pregătit pentru noi cuceriri.

"Îmi plac foarte mult brunetele. Nu prea am mai avut timp să cunosc pe cineva, mai ales că am stat şi 2 luni în China. Am plecat acolo ca să dansez şi să strâng nişte bani, eventual. Cât despre femei, mi-aş dori să nu fie nici prea experimentată, dar nici foarte la început. Cu Andreea m-am înţeles, mi-a pl]ăcut de ea. Este o femeie frumoasă, puternică, nebunatică. Chiar am mai ţinut legătura după emisiune, dar apoi am plecat din ţară. Momentan sunt singur şi caut lucruri simple", a spus Sorin Dumitraş în ediţia de miercuri a emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest