Soția lui Cristian Daminuță a anunţat împăcarea! Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Ne-a prins bine separarea" / VIDEO

 

Nu a trecut mult de când veste separării dintre Cristian Daminuță și soția lui a zguduit showbiz-ul românesc, căci situația dintre cei doi s-a schimbat radical. Ei bine, dacă în urmă cu o lună își făceau diferite reproșuri, acum ambii parteneri  luptă ca relația lor să fie ca la început, mai ales că au un copil împreună.

"Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă. Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu.", a mărturisit, în direct la Antena Stars, soția celebrului fotbalist.

Înainte să confirme împăcarea dintre ei, Cristian Daminuță a mai dat de înțeles o dată pe rețelele de socializare că are de gând să se împace cu soția lui, cea care l-a făcut tătic. Zilele trecute, Cristian Daminuță și bruneta s-au distrat de mama focului într-un club de fițe din Timișoara și parcă au uitat de toate neînțelegerile care i-au făcut să se îndepărteze unul de celălalt.

În continuare, celebrul fotbalist a fost cât se poate de discret cu viața lui amoroasă și nu a vrut să dea cărțile pe față. Cu toate acestea, Cristian Daminuță s-a dat singur de gol, deoarece a postat o fotografie din același club unde a fost prezentă și mama copilului său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest