"Star Magazin" va avea ediţie specială în memoria Ilenei Ciuculete, la Antena Stars

 

Mâine, în zi de doliu în lumea showbiz-ului românesc, Antena Stars va avea o ediţie specială a emisiunii Star Magazin, în memoria Ilenei Ciuculete. Încă de la primele ore ale dimineţii, la Star Matinal, emisiune difuzată de la 09:00 la 13:00, telespectatorii care îşi doresc să îi aducă un ultim omagiu regretatei artiste, dar nu se pot deplasa, vor putea urmări în emisiunea prezentată de Nasrin şi Raru transmisiuni de la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete.

Totodată, Antena Stars va transmite mâine la Star Magazin Special, emisiune difuzată de la 13:00 la 15:45, interviuri exclusive cu Ileana Ciuculete, confesiuni şi detalii despre povestea spectaculoasă de dragoste pe care a avut-o cu Cornel Galeş, dar şi reacţii ale vedetelor cu privire la dispariţia mult prea devreme a îndrăgitei cântăreţe.

În platoul Antenei Stars vor fi prezenţi mulţi dintre cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe regretata artistă. Echipele Antenei Stars vor fi alături de cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete şi pe ultimul drum al artistei, cu transmisiuni live atât de la biserică, cât şi de pe drum şi de la cimitirul Străuleşti, acolo unde va fi înmormântată îndrăgita artistă.


 


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest