Ştefan Stan, la un pas de înec! Ce nu face omul de amorul artei?!

 
+2 click pentru
galerie

Şi-a pus viaţa în pericol pentru ultimul său videoclip! Ştefan Stan a lansat clipul melodiei "Breathe" cu care vrea să cucerească Eurovisionul. De amorul artei, artistul s-a pus la grea încercare, mai ales că filmările au necesitat ca protagoniştii să reziste sub apă, mai multe ore

Ştefan Stan a lansat videoclipul piesei de care e sigur! Sigur că va rupe toate topurile. Artistul a avut de îndurat 12 ore de filmări. Rezultatul muncii a meritat însă tot efortul.

Cu melodia "Breathe", Stan speră să cucerească publicul şi juriul de la Eurovison. Artistul vrea să reprezinte România în faza finală a concursului, organizat în luna mai, în Danemarca. Videoclipul însă a fost o piatră de încercare pentru Ştefan. "Am filmat de la ora 18:00 până aproape de şapte dimineaţa. A fost extrem de obositor pentru că am stat mult timp în piscină, am înotat foarte, foarte mult", a povestit acesta.

Ştefan Stan şi alături de TeddyK au rezistat o jumătate de zi sub apă. Chiar dacă li s-au încreţit degetele, măcar au filmat într-un resort de lux din apropierea Bucureştiului. Rămâne de văzut dacă artistul va reuşi să convingă juriul Eurovisionului că merită mult-râvnitul trofeu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest