Ştefan Stan, vis măreţ pentru 2014! Atenţie, este de genul feminin!

 
+2 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România! A trecut printr-o despărţire tumultuoasă în 2013, dar are planuri mari pentru acest an. Ştefan Stan nu vrea o femeie anume, dar are un vis măreţ

S-a lansat în showbiz, a lansat melodii de succes şi are mare succes la doamne şi domnişoare. 2013 i-a adus lui Ştefan Stan atât succes pe plan profesional, dar şi dragoste cu năbădăi.

S-a iubit cu Andreea Mantea, i-a dat inelul de logodna, dar în prag de nuntă s-au despărţit. Au mai făcut o încercare, dar ciorba reîncălzită nu a mai avut acelasi gust. Şi-au strâns mâna prieteneşte şi au rămas amici. Nu a dus lipsă de admiratoare după ce a rupt-o cu bruneta, dar nici de concerte. Cu toate acestea, vrea mai mult!

Ştefan speră să dea lovitura pe plan profesional! Are un vis măreţ, de genul feminin: să cunoască faima! "Vârful de carieră încă nu l-am atins. Îmi doresc ca omul de rând, omul obişnuit, omul de la piaţă, omul de la ţară, ţăranul român să audă de Ştefan Stan şi să ştie cine este. Să ştie că este un cântăreţ şi că îi place sau că nu îi place, dar, în principiu, cam asta îmi doresc: să ştie cine sunt", a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest