Stela Popescu, cuvinte de laudă la adresa surorilor Luciu

 

Nicoleta Luciu mai are un fan! Pe lângă toată populația masculină de la noi,o mare artistă a mărturisit că o apreciază! Este vorba despre nimeni altcineva decât Stela Popescu, care are doar cuvinte de laudă la adresa surorilor Luciu.

E frumoasă, celebră şi are 4 copii superbi. Aşa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte Nicoleta Luciu. Însă, nu toată lumea o vede cu ochi atât de buni. Nu puține au fost momentele în care gurile rele au criticat-o. Ba că este prea slabă, ba că apare prea provocator îmbrăcată.

Ei bine și dacă unii au sărit la gâtul Nicoletei, e clar că domnii au poftit mereu la formele ei voluptoase. Însă, dincolo de un trup frumos, Nicoleta a dat dovadă că este extrem de talentată. Nu o spunem noi, ci nimeni alta decât Stela Popescu.

"Nicoleta este o fată care a evoluat. E o persoana care este conştientă de ce face. E o persoană care a evoluat în bine. Care arată foarte bine. Dar dincolo că arată bine este o fată care a început să înveţe meserie. Poţi să contezi pe ea. Ştie unde este. Ştie ce vorbeşte", spune îndrăgita actriţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest