Surpriză de zile mari de la Prinţ pentru Bianca: Va spune roşcata "DA"?

 

Cristea mai are o lună la dispoziţie să o convingă pe Bianca să plece cu el din ţară! Prinţul îi coace roşcatei o surpriză, greu de refuzat.

După ce a reuşit să-i spargă casa Biancăi, chiar de Sărbători, Cristea mai are un singur hop de trecut: fotbalistul trebuie să o convingă pe roşcată să plece cu el în lume.

În mai puţin de o lună, Prinţul va semna cu o nouă echipă, din Polonia, după ce şi-a încheiat socotelile cu Steaua. Chiar dacă, până nu demult, era o speranţă în Ghencea, Cristea i-a dezamăgit pe roş-albaştri.

În viaţa personală, Prinţul a jucat mereu titular, dar la Steaua a fost rezerva preferată a lui Reghecampf. Aşa că fotbalistul este în tratative cu echipe din străinătate. Cristea nu trebuie doar să obţină un contract baban. El trebuie să-i intre pe sub piele Biancăi, în aşa fel încât roşcata să îşi facă bagajul şi să plece în lume, la braţul său.

Dacă fosta nevastă a băiatului de la meteo va accepta provocarea, escapada la Paris va fi doar începutul unei aventuri, prin Europa, alături de dragostea vieţii ei!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest