Testele la care Răzvan Fodor și-a supus soția înainte să o ceară în căsătorie: „Am mers prin mizerie”

 

Răzvan Fodor a dezvăluit la ce teste și-a supus soția înainte să o ceară în casătorie. Câștigătorul „Asia Express” a mărturisit că probele de foc au fost ca să își dea seama dacă Irina este, cu adevărat, aleasa.

Răzvan Fodor și soția sa formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă, însă înainte ca acest lucru să fie posibil, câșțigătorul „Asia Express” a supus-o pe Irina la mai multe teste, printre care și o vacanță în India.

Dar nu vă gândiți că s-au dus într-un sejur de lux, ci din contră. Răzvan Fodor „a târât-o” pe Irina prin locurile cu nivelul de trai cel mai dur, pentru a analiza comportamentul ei și pentru a vedea dacă are fițe.

„Am luat-o și am târât-o după mine până în India o lună de zile. Am mers cu trenul, am mers pe jos, nebuni, prin mizerie și ăla a fost un test pe care eu i l-am dat. După mi-am dat seama că este femeia alături de care vreau să trăiesc”, a spus Răzvan Fodor într-un interviu pentru Xtra Night Show, redat și la „Antena Stars”.

Ce a făcut Răzvan Fodor în izolare

Din cauza astmului de care suferă, Răzvan Fodor este inclus în categoria oamenilor vulnerabili în caz de infectarea cu COVID-19, astfel că a preferat să stea în casă, alături de cei dragi.

„Mie mi-a picat mănușă carantina asta. Eu sunt carantinat de ani de zile. Deși sunt o fire socială, sunt în zona de confort și de prieteni. Îmi place să sar din casa mea în casa ta și din casa ta în casa altora. (...) Nu am de ce să ies în oraș”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest