Ţinute de Oscar! Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roşu

 

Vedetele au strălucit azi-noapte la cel mai important eveniment cinematografic al anului, gala premiilor Oscar. Se pare că nici măcar ploaia nu le-a şifonat divelor imaginea impecabilă.

Covorul roşu al premiilor Oscar s-a transformat în podium de modă pentru vedetele care şi-au etalat ţinutele extravagante. Printre cele mai spectaculoase apariţii s-a numărat şi Lupita Nyong'o. Actriţa a atras toate privirile cu o rochie albastră şi vaporoasă.

Jennifer Lawrence, răsfăţata Americii a făcut furori într-o rochie roşie ca focul. Dacă anul trecut s-a împiedicat pe scenă atunci când s-a dus să îşi ia premiul şi anul acesta era să o păţească din nou. Actriţa s-a împiedicat pe covorul roşu chiar de la sosire, dar a reuşit să treacă peste incident cu zâmbetul pe buze.

Charlize Theron a fost exemplară într-o rochie neagră cu trenă şi cu un decolteu ce îţi taie cu siguranţă respiraţia.

Nu doar femeile au fost în centrul atenţie, ci şi bărbaţii. Domnii de la Hollywood s-au îmbrăcat la patru ace şi au făcut furori pe covorul roşu de la gala premiilor Oscar.

Citeşte şi: Decolteu la puterea a doua! Surorile Kardashian și-au arătat dotările la petrecerea Premiilor OscarCum a ajuns Nenea Oscar simbolul Premiilor Academiei Americane de Film , VIDEO! Jennifer Lawrence a comis-o din nou! Actrița a căzut pe covorul roșu la Oscaruri


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest