"I'm a Barbie girl, in a Barbie world"! Top vedete tunate de la noi

 

Avem vedete frumoase care mai de care mai... plasticate. Toate se laudă că-s dotate de la mama natură, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Multe dintre domniţele din showbizul autohton au făcut, din păcate, exces de plastic

Frumoase de mama focului, blonde, brune sau roşcate cu buze apetisante şi decolteuri generoase. Aşa defilează vedetele noastre în fiecare zi la televizor. Pentru asta, multe s-au lăsat pe mâna esteticianului ca să arate ca scoase din cutie, iar unele au cam uitat să se oprească.

Să ne oprim un pic la Daniela Gyorfi, care e mama operaţiilor estetice. Cântăreaţa a lansat moda silicoanelor în România şi de atunci a pierdut şirul intervenţiilor estetice. Potrivit propriilor calcule, Daniela a cheltuit peste 10.000 de euro pentru sâni, buze, riduri şi nas.

Nici cu Nicoleta Luciu nu ne-ar fi ruşine la capitolul ăsta. Fostul iepuraş Playboy are la activ un adevărat palmares de intervenţii estetice care au costat-o 22.000 de euro. După naşterea tripleţilor, vedeta a cerut imediat ajutorul esteticianului pentru a-şi recăpăta formele apetisante.

Mai mult, Luciu şi-a dorit un bust mai generos decât îl avea înainte şi, ce să vedeţi, a apelat la silicoane. Şi asta nu-i tot, Nicoleta scoate din buzunar 2.000 de euro pe lună ca să arate impecabil.

Nu există tinereţe fără bătrâneţe nici în cazul Biancăi Drăguşanu. Fosta asistentă TV se "laudă" cu silicoane, injecţii cu botox şi mărire de buze. Nu-i de-ajuns că Bianca recurge la astfel de intervenţii ca s-arate ca păpuşa Barbie. Vedeta a acceptat, mai nou, să fie şi imaginea unei clinici de chirurgie estetică. Bravo Bianca! Acum tot ai ce să cheltuieşti pe tratamente estetice.

Se pare ca starurile noastre tare mai rabdă la frumuseţe. Ar fi în stare de orice ca să arate impecabil. Ar fi cazul, oare, să se mai înfrâneze de la atâtea intervenţii estetice?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest