Tot la nevastă trage! Guţă nu se lasă de femei!

 
+2 click pentru
galerie

În loc să îşi vadă de cea mai nouă iubită cu care va avea şi un copil lui Nicolae Guţă îi arde de distracţii.Se laudă peste tot cu Beyonce de România, dar gândul tot la Narcisa îi zboară.

Totuşi, femeia care i-a dăruit deja un fiu este supărată că actuala parteneră a Regelui Manelelor îl cam controlează pe acesta şi ea nu poate să mai vorbească cu el nici măcar prin intermediul unei reţele de socializare.

Nicolae Guţă are la inimă mai multe femei. Când am fi crezut că manelistul s-a potolit şi s-a lăsat de femei, iată că, iubăreţ cum este, Regele tot la nevastă trage.

Narcisa nu se mai teme de concurenţa Mădălinei, cunoscută sub numele de Beyonce de România. Deşi mai tânără ei rivala poartă în pântece al 10-lea copil al lui Nicolae, nevasta manelistului stă fără grijă: Guţă face ce face, tot la nevastă se întoarce!

Narcisa se bate cu pumnul în piept că Nicolae locuieşte cu ea şi cu fiul pe care îl au împreună, Alberto. E drept că mai lipseşte de acasă, dar numai când are cântări. În rest, manelistul îşi petrece timpul alături de familie, nu de Beyonce aşa cum spune el la toată lumea.


Guţă nu exclude nici varianta ca Narcisa să fie cea care îi va dărui şi un al 11-lea urmaş. Până una-alta, Beyonce de România se crede singura femeie din viaţa manelistului, iar Narcisa la fel. Încurcate sunt căile dragostei!

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest