Totul despre iubitul Dianei Enache: "Tati ştie, e de acord"

 
+2 click pentru
galerie

Diana Enache a făcut declaraţii în premieră despre viaţa ei sentimentală! Cine este bărbatul care o face să zâmbească şi care vrea să ajungă la inima fiicei lui Adrian Enache, aflăm chiar de la ea.

Chiar dacă până acum a fost discretă când a venit vorba de viaţa personală, de data aceasta Diana Enache a strecurat câteva detalii picante. A vorbit despre relaţia cu tatăl ei şi nu numai.

"Ne înţelegem foarte bine şi avem o relaţie foarte deschisă, discutăm absolut orice şi chiar ne sfătuim reciproc. Timpul o să le aşeze pe toate nu trebuie să ne grăbim. E un tată foarte permisiv şi avem o relaţie ca între fraţi până la băieţi,atunci devine tată", a spus Diana Enache la Antena Stars.

Iar când a venit vorba de admiratori, ce credeţi? Un băiat a intrat în peisaj! "Da, ştie, nu vezi că e de acord?", a spus ea. Se pare că Diana este cuplată cu băiatul lui Anghel Iordănescu.

Şi chiar dacă fiica artistului a fost scumpă la vorbă, iată că un admirator ne-a cam băgat la bănuieli. O fi iubitul ei sau doar un pretendent? Dar...aşa cum a spus chiar ea - timpul le va aşeza pe toate.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest