Trăiește visul american! Daniela Gyorfi se bucură de turneul în SUA

 

Daniela Gyorfi se distrează de mama focului în turneul ei din Statele Unite. Deşi se topeşte de dorul fetiţei care o aşteaptă acasă, artista profită din plin de fiecare clipă.

Daniela Gyorfi s-a tras în poză cu prietenii ei prin mai toate locurile vizitate. Plecată într-un turneu de două luni în Statele Unite ale Americii, cântăreaţa reuşeşte să îşi mai smulgă câte un zâmbet forţat de dragul fotografiei. Chiar dacă face bani grei şi vede ţara tuturor posibilităţilor, artista nu se simte fericită. Este departe de fetiţa şi de soţul ei de ceva vreme şi nu mai rezistă de dorul lor.

În haine lejere, cu părul vâlvoi şi parcă obosită, Daniela a fost la Hollywood, la Studiourile Universal şi în parcuri de distracţii. Ba s-a pozat şi cu nişte astronauţi simpatici din carton. Ca să aibă amintirile nu doar întipărite-n minte, artista imortalizează fiecare moment.

Ultimul concert al artistei va fi pe 8 martie, aşa că George Tal va mai avea răgaz să găsească cel mai potrivit cadou pentru soţia lui. Lasă, Daniela, nu fi supărată! Mai ai puţin şi te întorci acasă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest