Ucraina a câştigat Eurovision 2016 cu cea mai controversată piesă! Mihai Trăistariu: "Dacă aş fi fost în locul lui Ovidiu ar fi fost groaznic"

 

Ucraina este marea câştigătoare a concursului Eurovision 2016. Ştiind că ar fi trebuit să fie acolo, Mihai Trăistariu a urmărit intens finala. Acesta a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a făcut mărturisiri în legătură cu politica din spatele concursului de talente.

Mihai a urmărit cu inima la gură show-ul Eurovision. Artistul a observat însă câteva lucruri stranii în ceea ce priveşte jurizarea şi voturile.

"Am observat încă de acum o lună o tentativă de război mediatic între Ucraina şi Rusia. La votare toate ţările care vorbesc încă limba rusă şi care anii trecuţi votau cu Rusia, în mod ciudat juriul a dat note de 0 Rusiei şi îmi venea să râd cât de mare e războiul. S-a transformat într-o politică cruntă. Dacă aş fi câştigat eu în locul lui Ovidiu, cred că ar fi fost groaznic. Când ştii ce e acolo nu-ţi mai vine să câştigi. Jamala este o cântăreaţă interesantă, nu o văd pe radio, nu cred că o s-o ascultăm pe undeva. Ea nu a mizat pe show sau pe ceva spectaculos, are un dramatism. Aici a fost şi războiul. Asta e o campanie de promovare excelentă. De o lună încoace presa internaţională a scris numai despre Ucraina şi Rusia. Polonia era pe ultimul loc, după ce era în primii 42, a urcat pe locul 8 după implicaţia publicului. Juriul este şi el mânat şi voturile sunt influenţate", a mărturisit artistul.

Matinalii au intrat în legătură directă şi cu Iuliana Marciuc, care a urmărit şi ea spectacolul şi războiul muzical dintre state.

"Trebuia să fiu acolo şi era firesc să ştiu ce s-a întâmplat anul acesta. Aş putea spune că e un an atipic când o ţară a fost eliminată. Având în vedere că au acceptat un copil chiar şi hologramă, ceea ce nu era posibil până acum. Sau animale, ceea ce la fel, nu era posibil şi terminând cu mesajul extrem de puternic şi de emoţionant, dar care nu ştiu dacă este în regula acestui concurs. Acum pot să spun că nu mai ştiu nimic de acest concurs. După cum vedeţi sunt de la an la an schimbări. Evident, au fost show-uri mult mai bine puse la timp decât acesta. Ea a cântat impecabil soprana, a umplut scena cu prezenţa ei, deşi singură pe scenă era într-adevăr o emoţie totală, dar de aici şi până a lua trofeul e o cale lungă. Musicalul era pregătit din timp şi nu au mai putut face modificările nefericite. A fost exact ideea pentru care Ovidiu Anton este în CD-ul Eurovisionului. CD-ul fusese tipărit cu mult timp înainte şi apoi ne-au anunţat că ne fac un soi de favor că ne lasă pe CD, lucru cu care Ovidiu Anton nu ştiu dacă este de acord. Ovidiu încerca să fie puternic, să spună că viaţa merge înainte şi bineînţeles că aşa este. Trebuie să trecem peste obstacole, pentru că din succes, câştig şi pierderi este alcătuită viaţa. E cazul să ne uităm înainte şi să vedem: merită sau nu să mai participăm la o astfel de competiţie?", a explicat Iuliana.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest