Victor i-a dat întâlnire Biancăi! Să fie oare un ultim gând de despărţire?

 
+2 click pentru
galerie

Dezvăluirile lui Adrian Cristea din emisiunea Acces Direct au însemnat, probabil, începutul unui sfârşit la cuţite. Dacă până acum relaţia dintre Victor şi Bianca părea una paşnică având în vedere deznodământul ei, de acum încolo s-ar putea ca lucrurile să se schimbe radical.

Motivul ar fi, evident, faptul că Adrian Cristea a început să scoată la iveală detalii usturătoare pentru băiatul de la meteo din relaţia clandestină pe care a avut-o cu soţia lui.

Dar nici Victor nu şi-a lăsat orgoliul călcat în picioare de amantul soţiei. Aşa că, dacă ar mai fi existat o umbră de îndoială în decizia pe care o luase, aceasta a dispărut subit. Drept pentru care, mânat de furia momentului, Victor a tăiat în carne vie.

Conform apropiaţilor lui, acesta i-a trimis un ultim mesaj soţiei.: „Adio! Ne vedem la notar de ziua ta!"


Singură şi descumpănită, Biancăi i-au mai rămas doar vorbele. Pe care dacă le şi gândeşte suficient, poate ţese o poveste demnă de milă.

"Se vede clar că face totul din răzbunare şi că şi-a propus cu tot dinadinsul să nu se lase până în momentul în care mă vede divorţată. Nu a suportat, din orgoliu, să mă vadă fericită lângă un alt barbat, respectiv lângă Victor şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să-mi distrugă relaţia, fericirea, căsnicia, viaţa" a declarat Bianca.

Păi şi cu mesajul trimis în ziua nunţii lui Adi Cristea cum rămâne? Trebuia să fie el în dreapta ta sau nu?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest