Ultima cântare a Ionelei Prodan. Imagini de la aniversarea de 70 de ani a artistei

 

 Într-o zi de toamnă, 6 octombrie, 1947, la Dăbuleni, avea să vină pe lume una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare, Ionela Prodan. S-a născut într-o familie înstărită, avea doi fraţi, dar destinul a fost vitreg încă de la naştere. A avut o copilărie chinuită, tatăl ei a murit cu doar două luni înainte ca Ionela prodan să se nască şi a fost crescută de fraţi.

Greutăţile au făcut-o să vadă viaţa cu alţi ochi! De când a venit pe lume, mama a învăţat-o să nu uite niciodată de unde a plecat şi să-şi iubească fraţii mai presus de orice. I-a fost greu să crească fără tată, dar ambiţia a făcut-o să ajungă sus şi să cunoască succesul. 
 

Ieri, după 70 de ani de la naştere, Ionela Prodan a murit. A iubit cântecul la fel de mult ca viaţa şi vă prezentăm ultima cântare a artistei de muzică populară.

Vezi în video de mai sus imagini cu Ionela Prodan de la petrecerea de 70 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate