Ultimele informaţii despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"

 
+2 click pentru
galerie

Tragedia de la Clubul Colectiv a impresionat o ţară întreagă. Acum, atenţia oamenilor se concentrează atât asupra felul în care se va desfăşura ancheta din acest caz, dar în special asupra pacienţilor care se zbat între viaţă şi moarte la spitale.

Managerul unităţii medicale, Florentina Radu Ioniţă, de la Spitalul Militar a dat noi detalii despre starea pacienţilor care se află internaţi aici.

"Este foarte important cum ne descurcăm mai departe, să nu apară suprainfecţii, să fie bine hidrataţi şi hrăniţi pentru că rănile sunt deschise. Ei nu se pot hrăni singuri pentru că au arsuri pe mâini, pe faţă şi pe spate. Cei cinci pacienţi care sunt în stare critică au arsuri respiratori, iar situaţia lor se poate schimba oricând. Pansamentele se fac în sală.

Pacienţii trebuie să mămânce hiperproteic, avem nutriţionişti care se ocupă de asta, pentru ca ei să fie hrăniţi corespunzător. Noi suntem optimişti, pentru că trei dintre pacienţi sunt mai bine," a spus managerul unităţii medicale, Florentina Radu Ioniţă.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest