Umblă cu el, dar nu sunt chiar împreună. Iubita lui Irinel a făcut primele dezvăluiri!

 
+2 click pentru
galerie

Nu i-au prea surâs astrele în amor, dar nu se lasă.Aşa se face că după îndelungi dezamăgiri, Irinel Columbeanu nu renunţă.Chiar dacă până acum s-a iubit doar cu tinerele care trăiau din alocaţie, fostul soţ al Monicăi Gabor s-a mai reorientat.Şi uite-aşa a găsit şi el o femeie trecută de 30 de ani, care are propria ei afacere şi care îl venerează.


„Irinel este un bărbat foarte deştept, o calitate care mă atrage foarte mult la un bărbat. În plus, are şi un simţ al umorului extrem de dezvoltat. Toată lumea râde la glumele lui şi îl laudă." spune Elena Constantin despre Irinel Columbeanu.


Femeia care l-a cucerit pe afaceristul de la Izvorani l-a adus pe Irinel pe cele mai înalte culmi ale. fericirii. De când Moni l-a lăsat cu ochii în soare, bărbatul nu şi-a mai revenit pe planul sentimental. A mai încercat el niște relaţii, dar calculele i-au dat cu virgulă. Deşi Elena locuieşte în Braşov, distanţa nu este un impediment în calea dragostei lor.


Se pare că cei doi îndrăgostiţi nu se grăbesc! Vor să acorde suficient timp relaţiei, mai ales că Irinel a simţit de-atâtea ori pe pielea lui că, graba strică treaba. Afaceristul de la Izvorani este însă un bărbat galant şi romantic, chiar dacă nu a prezentat-o încă pe Elena familiei.


Blondina care i-a furat inima afaceristului nu vrea să ajungă celebră pe spinarea lui Irinel. Elena are de gând să se afirme prin munca ei şi vrea să-şi clădească o reputaţie datorită meritelor sale. Oare unde era Elena atunci când Iri era folosit de Moni şi alte tinere aspirante la statutul de vedetă? Dacă o cunoştea mai demult era şi el un om la casa lui până acum!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest