Un cuplu celebru de la "Mireasă pentru fiul meu" divorţează! Ea a povestit cum s-a întâmplat totul

 

Cătălina şi Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" au hotărât să meargă de acum încolo pe drumuri separate. Fosta concurentă a mărturisit că are de gând să se întoarcă înapoi în casă.

Nicolae și-a anunțat prietenii că nu mai este împreună cu Cătălina, spre surprinderea celor care i-au susținut și votat. Aceștia au crezut inițial că mama Cătălinei a fost motivul despărțirii, dar nu a fost aşa. Astăzi, în emisiunea "Star Matinal", Cătălina a mărturisit că are de gând să se întoarcă în casa competiţiei, dar cu o singură condiţie.

"Ce să se întâmple. S-a întâmplat inevitabilul, ce s-a auzit aia s-a întâmplat. Nu ne duşmănim cum spun oamenii pe Internet. Nu din cauza mamei mele am divorţat. S-a întâmplat din cauza neînţelegerilor, a fost de comun acord. Am hotărât amândoi că este mai bine pentru noi s-o luăm pe drumuri diferite. Dacă am semnat este confidenţial. În fiecare cuplu sunt neînţelegeri, nu? Nu vreau să comentez despre mame, nici despre a mea, nici despre a lui Nicoale. Am văzut foarte multe comentarii răutăcioase la adresa mea, la adresa mamelor. Nu vreau să dezbat acest subiect. Nu mai suntem împreună şi cam atât. Viaţa mea va lua o întorsătură, eu voi reveni pe drumul cântecului. În viaţa mea există cineva în acest moment, mama, o pisicuţă primită de curând de ziua mea. În viaţa lui Nicolae nu ştiu, întrebaţi-l pe ei. N-a existat în niciun caz o a treia persoană în cuplul nostru. N-am niciun regret. Nu regret nici măcar căsătoria. Aceste lucruri sunt omeneşti. Mă voi întoarce în casa "Mireasa pentru fiul meu" doar dacă mă vor invita să le cânt în marea finală", a mărturisit Cătălina.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest