Un nou scandal la orizont. Mădălina Pamfile sare la gâtul fostului iubit

 

După ce Mădălina Pamfile l-a lăsat cu ochii în soare, fotbalistul Claudiu Belu nu mai are linişte. Face ce face şi o mai tachinează pe fosta lui iubită

Frumoasa brunetă nu a mai rezistat şi a spus-o-n gura mare. Dar nu aşa, neprovocată. Fosta lui Mazăre a luat foc atunci când Claudiu Belu, băiatul cu care s-a iubit ultima dată, s-a luat de ea cu subînţeles. Și de aici, spiritele s-au încins! Mădălina a sărit la gâtul unui coleg de breaslă de-al fotbalistului. Acesta a reușit să o enerveze, după ce i-a scris prietenului său că toate iubitele lui ar fi fost mai puțin cuminți.

Pamfile a rupt tăcerea: „Dragă, Ganea Adrian, ce respect ai tu pentru fostele lui Claudiu, odată ce mă căutai în timp ce eram cu el? Iar domnul Claudiu Belu e șmecher acum. Oamenii se mai schimbă și în câini, dar asta e viața! Când viața îi va îngenunchia, își vor aduce aminte că sunt oameni”.

Ofticată, Mădălina regretă că pentru fotbalist se lăsase și de prezentările de modă în cluburi. Într-un final, ea și-a sters comentariile, semn că nu vrea să se lase tulburată de răutățile fostului iubit.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest