Unele vedete au suferit groaznic după naştere. Iată ce spun Andreea Marin, Giulia, Cristina Spătar şi Laurette!

 

Vestea că va aduce pe lume un copil nu are cum să nu aducă fericire oricarei mămici, însă ce te faci când, după naştere, apar tulburările emoţionale? Câteva dintre vedetele noastre au suferit depresie postnatală

Deşi nu a lăsat deloc să se vadă că trece printr-o perioadă grea după naştere, cântăreața Giulia a căzut pradă depresiei: "Mărturisesc, eram depresivă încă de la ieşirea din maternitate, deoarece nu înțelegeam de ce nu pot să slăbesc mai repede”.

Nici viaţa zânelor nu e întotdeauna roz. Andreea Marin a recunoscut că au existat momente, după ce a născut-o pe Violeta, când nu înțelegea ce se întâmplă cu ea. "La fel cum te doare o mână, te doare sufletul şi poţi avea probleme cu mintea. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta”.

Cântăreaţa Cristina Spătar are un soț iubitor, doi copii frumoși şi a revenit pe scena muzicală, însă vedeta a avut o perioadă când nu îşi găsea liniştea: "A fost greu, după ce am născut am făcut depresie. Plângeam tot timpul și nu lăsam pe nimeni să-i atingă".

Laurette a născut-o prin cezariană, în 2011, pe Serena Luce Maria. În loc să fie fericită, mămica a clacat imediat, speriată de responsabilitatea pe care o avea: "După naștere plângeam în fiecare zi, nu știam ce se întâmplă cu mine. Am suferit de depresie, pentru că nu am avut pe nimeni să mă ajute”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest