Unul dintre supraviețuitorii din Colectiv, mărturisiri cutremurătoare: ”Observ că nu s-a întâmplat nimic”

 

Alex Plîngu este unul dintre tinerii care au fost răniți în clubul Colectiv anul trecut, iar la nouă luni de la evenimentul care i-a marcat existența, a făcut un gest incredibil pentru toți cei care au trăit clipe de groază acolo.

Fostul concurent al emisiunii ”X Factor” a venit în această dimineață la ”Star Matinal”, unde a cântat alături de colegii săi de formație o piesă în memoria tuturor victimelor din seara de 30 octombrie 2015.

”Suntem onorați să fim aici, sper ca oamenii să asculte rock și să se asculte mai mult la radio. Să judeci oamenii pentru ceea ce ascultă nu e normal, nu cred că trebuie să conteze ce asculți. Nouă ne place un rock civilizat. În seara concertului am devenit fanii formației Goodbye to Gravity. Am ascultat interviurile cu băieții și mi s-au părut super.  Din păcate, a fost și ultimul concert. Pentru sănătatea mea mentală îmi pun toată energia în muzică și în ce fac, pentru că dacă stau și analizez tot ce se întâmplă. M-am simțit obligat să fac o piesă în memoria celor care și-au pierdut viața în club. Sper ca lumea să înțeleagă că este un mesaj și să nu uite ce se întâmple. Observ că nu s-a schimbat nimic”, a dezvăluit Alex la Antena Stars.

Acesta a mai vorbit și despre cei care l-au ajutat să treacă mai departe de acest moment dificil.

”Sunt bucuros pentru prietenii pe care îi am, pentru iubita pe care o am și am susținut-o”, a mai spus Alex.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest