Vă invităm acasă la cel mai râvnit burlac! George Clooney şi-a prezentat locuinţa de vis

 

Estimată la peste 20 de milioane de dolari, aşezată pe un teren de 12 000 de metri pătraţi, casa lui George Clooney se întinde pe o suprafaţă de 650 de metri pătraţi.

"Este o mare diferenţă între casă şi acasă. O casă este locul în care trăieşti, dar acasă este locul unde  familia şi prietenii sunt o parte din ea. Acesta este şi motivul pentru care locuiesc aici de foarte mult timp. Sunt aici de aproape 20 de ani şi casa este plină de prieteni buni şi membrii ai familiei.  Este locul unde am un teren de basket  şi oamenii vin şi se joacă basket şi este un loc distractiv unde să fii", spune George Clooney.

Vila imensă cuprinde 6 dormitoare, fiecare cu câte o baie proprie, două bucătării, mai multe baruri, sală de cinema şi fitness, iar în curtea impresionantă găsim un teren de basket, unul de golf şi o piscină imensă.

Casa este amenajată în stil rustic, cu mobilier de lux. Decorată în nuanţe de crem şi maro, vila actorului îi oferă cele mai relaxante momente după o zi de muncă.

George Clooney şi-a împodobit casa cu tablouri şi obiectele de artă, care ascund poveşti incredibile.

"Am primit  un telefon de la un reporter care mi-a spus că are o prietenă care are o grămadă de lucruri cu Kennedy pe care ar vrea să le vândă. Am luat-o pe sora mea cu mine şi am mers la un garaj plin de lucruri şi erau invitaţii originale la inaugurări, erau cele mai uimitoare lucruri pe care le-am văzut în viaţa mea, iar ea a fost drăguţă şi mi-a dat câteva din cravatele lui Kennedy", mărturiseşte Clooney.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest