Vacanța de lux a Loredanei Chivu a fost sau nu plătită de un milionar însurat: “Mereu am fost o femeie curtată”/ VIDEO

 

Loredana Chivu a dat cărțile pe față! După ce s-a speculat că vacanța de lux din Dubai, în care s-a distrat de minune alături de Ana Mocanu și Simona Trașcă a fost plătită de un milionar însurat, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, blondina a spus care este, de fapt, adevărul!

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Astfel că nu este de mirare că există un număr mare de admiratori care și-ar dori să îi cucerească inima, după cum a spus și ea.

Întotdeauna am fost o femeie foarte curtată și am primit mereu cadouri și flori.”, a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

 Și chiar dacă a admis că a primit numeroase cadouri din partea bărbaților care o curtează, Loredan Chivu a infirmat zvonul precum că vacanța de lux din Dubai ar fi fost plătită de un milionar însurat.

”Este total aberant ce s-a spus. Eu întotdeauna am avut o viață bună, o viață în care nu mi-a lipsit niciodată nimic, în care mi-am permis să-mi cumpăr absolut orice mi-am dorit. De la îmbrăcăminte, parfumuri... Am parfumuri, fără modestie, cu care aș putea să cumpăr un apartament din ele, pentru că nu sunt numai de nișă, foarte scumpe, dar am peste 400.”, a mai spus Loredana Chivu.

Tot în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Loredana Chivu a ținut să precizeze că își dorește foarte mult o familie și că nu ar interveni niciodată în mariajul altui bărbat: ”E normal să am pretendenți, dar asta nu înseamnă că am o relație cu cineva care ar fi însurat. Nicidecum nu se pune problema de acest lucru. Eu îmi doresc foarte mult o familie, copii, îmi doresc. Sunt om sensibil, dar în același timp am ajuns la maturitate și, chiar dacă sunt sensibilă, eu știu ce am nevoie în viața mea și un bărbat însurat nu s-ar potrivi cu ceea ce-mi doresc eu acum de la mine și cu ceea ce aștept de la viață. Nu vreau să-mi pierd anii și timpul. Niciodată nu am depins de un bărbat financiar”, a mai adăugat focoasa blondină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest